Phone

+357-7000 9944

Email

info@figuradoro.com

Opening Hours

Mon - Fri: 8:30AM - 6:30PM

Ριζική αποτρίχωσης (ηλεκτρόλυσης)

Μια ολοκληρωμένη & μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα αποτελεί μια κλασσική κ αξιόπιστη μέθοδο κατά την οποία εφαρμόζεται μέσω μιας λεπτής βελόνας ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας.

Το Εξειδικευμένο Ινστιτούτο της κας Χρυσταλλα Χαραλάμπους, σας προσφέρει ολοκληρωμένη λύση, με εγγυημένο αποτέλεσμα, χωρίς σημάδια και ερεθισμό, σε πρόσωπο και σώμα, κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, με το τελευταίας τεχνολογίας συστήματα αποτρίχωσης (ηλεκτρόλυσης), Elite Spectrum.

Η Περα των 20 χρόνων έμπειρια της Κας Χρυστάλλα Χαραλάμπους, με το ανώτερης τεχνολογίας μηχάνημα ηλεκτρικής αποτρίχωσης (ηλεκτρόλυσης), Elite Spectrum, το πρόσωπό σας είναι προστατευμένο από πιθανά σημάδια, ουλές ή εγκαύματα κατά την αποτρίχωση και σας προσφέρει άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα, από τις πρώτες συνεδρίες

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι η αισθητικός αποδυναμώνει μεμονωμένες τρίχες, χωρίς να επηρεάσει το χνούδι που υπάρχει στη γύρω περιοχή. Το μηχάνημα συνδυάζει θερμόλυση και ηλεκτρόλυση. Η μικτή χρήση των δυό ρευμάτων μας εγγυάται μία άνετη εφαρμογή με άριστα αποτελέσματα.

Είναι ιδανική για ξανθιές και λευκές τρίχες κ ενδείκνυται για ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως πρόσωπο-λαιμός, θηλή στήθους, γραμμή κοιλιάς.

CACI ULTRA

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ


Tο πολυλειτουργικό Caci ultra για το πρόσωπο και το σώμα, το τελευταίο επίτευγμα της Caci international συνδυάζει άριστα τη συνεργασία των μικρορευμάτων, των υπερήχων και των λέιζερ χαμηλής ισχύος δημιουργώντας θεραπείες υψηλής αποτελεσματικότητας. Εφοδιασμένο με προγράμματα απολύτως εξειδικευμένα στον στόχο της θεραπείας, συνδυάζει το μη χειρουργικό λίφτινγκ -σύστημα του βραβευμένου Caci ultra- μαζί με την ανάπλαση δέρματος του παγκοσμίως γνωστού Future Tech.

Διαθέτει τεχνολογία υπερήχων για τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος καθώς επίσης και τεχνολογία φωτοανάπλασης με τη χρήση soft laser απο την Caci. Όλα τούτα έχουν σαν αποτέλεσμα να λειαίνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες ορατά και κυρίως να συσφίγγεται η επιδερμίδα χωρίς τη χρήση ενέσεων ή άλλων, ακόμη πιο δραστικών, χειρουργικών επεμβάσεων.

Μία γυναίκα μπορεί να ξεκινήσει θεραπείες με το Caci ultra από την ηλικία των 35 ετών σαν θεραπείες πρόληψης, οι οποίες γίνονται μία φορά τον μήνα. Αντιστοίχως, σε μεγαλύτερη ηλικία, ξεκινά με μία σειρά κατάλληλη για τις ανάγκες της που προϋποθέτει από οχτώ συναντήσεις και πάνω και αφότου ολοκληρωθεί η κούρα, συνεχίζει με μηνιαία συντήρηση.


Wrinkle Revolution

Στοχεύει σε βαθιές γραμμές και ρυτίδες, όπως τα πόδια της χήνας και τις γραμμές γέλιου. Αυτή η θεραπεία είναι μια μη επεμβατική, χωρίς βελόνες εναλλακτική λύση για τις ενέσεις κολλαγόνου και τα δερματικά πληρωτικά που θα γεμίσουν άμεσα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Treatment length: 30 minutes

Synergy Advanced Non-Surgical Facial Toning

Συνδυάζει το Signature Non-Surgical Facial Toning της CACI με προηγμένες τεχνικές απολέπισης δέρματος για να αναζωογονήσει το δέρμα σας, με αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή και λεία επιδερμίδα. Ένας συνδυασμός προηγμένων τεχνολογιών χρησιμοποιείται για να γεμίσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να ανορθώσει και να τονώσει αμέσως το πρόσωπό σας και να συσφίξει τον λαιμό σας.

Treatment length: 90 minutes

Ριζική αποτρίχωσης (ηλεκτρόλυσης)

Μια ολοκληρωμένη & μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Το Εξειδικευμένο Ινστιτούτο της κας Χρυσταλλα Χαραλάμπους, σας προσφέρει ολοκληρωμένη λύση, με εγγυημένο αποτέλεσμα, χωρίς σημάδια και ερεθισμό, σε πρόσωπο και σώμα, κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα αποτρίχωσης Elite Spectrum, το πρόσωπό σας είναι προστατευμένο από πιθανά σημάδια, ουλές ή εγκαύματα κατά την αποτρίχωση και σας προσφέρει άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα, από τις πρώτες συνεδρίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εξυπηρετικό περιβάλλον, που καλύπτει, επίσης, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες σας για μανικιούρ – πεντικιούρ,Τεχνιτα νυχια , αποτρίχωση, θεραπείες προσώπου και σώματος,

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το σημαντικότερο και απαραίτητο βήμα για να ξεκινήσει κανείς να περιποιείται σωστά το δέρμα του.

Η διαδικασία του καθαρισμού δίνει στην αισθητικό τη δυνατότητα να «διαβάσει» το δέρμα, να δει τις ιδιαιτερότητες, τις ευαισθησίες και τις ανάγκες του, ώστε να διαμορφώσει ένα αυστηρά προσωπικό πρόγραμμα φροντίδας ή ειδικής θεραπείας, εφόσον η δεύτερη απαιτείται.

Αποτελέσματα ενός σωστού καθαρισμού:

  • Απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων
  • Αισθητή μείωση μαύρων στιγμάτων
  • Πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα
  • Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογώνηση του δέρματος

  • Στις απλές περιπτώσεις, αρκεί η περιποίηση αυτή δυο φορές τον χρόνο για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας ή τύπου δέρματος (σημ: ενδείκνυται να πραγματοποιείται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.) Προσοχή: ο καθαρισμός, ως προϋπόθεση ενός μελλοντικά υγιούς δέρματος, δεν πρέπει να «αφήνεται» αβασάνιστα στα χέρια του οποιουδήποτε, αλλά σε ειδικούς της αισθητικής και της κοσμητολογίας, όπως η Χρυσταλλα Χαραλάμπους και τα μέλη της ομάδας της.
  • Έχοντας υιοθετήσει τη φιλοσοφία του διακεκριμένου δερματολόγου και ερευνητή Howard Murad ότι «ένα καθαρό πρόσωπο είναι ένα όμορφο πρόσωπο», η Χρυσταλλα Χαραλάμπους , με εμπειρία περαν των 20 ετών στον χώρο, σας προσφέρει μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία καθαρισμού, σε ένα χαλαρωτικό και προσεγμένο περιβάλλον με χρήση αποστειρωμένων εργαλείων και των προϊόντων κορυφαίων καλλυντικών οίκων.